Drinken verdient ook aandacht

Veel mensen zijn bij afvallen voornamelijk bezig met eten. Het is ook wel logisch dat de meesten bewust met eten bezig zijn als ze willen afvallen, maar vergis je ook zeker niet in het effect van drinken op afvallen. Je zult zelf ook wel snappen dat wanneer je zeer gezond aan het eten bent, maar wel nog altijd frisdrank of dergelijken blijft nuttigen het effect van afvallen niet groot zal zijn. De suikers die namelijk in frisdranken zijn te vinden zijn absoluut niet bevorderlijk voor je gewicht.

Het is dus beter om frisdranken te schrappen uit het lijstje van drinken wat je tot je neemt, want dit kan meer kwaad dan goed voor je doen. Het zijn overigens niet alleen de frisdranken die je eigenlijk niet meer zou moeten drinken, want hetzelfde geldt ook voor vruchtensappen. Bij vruchtensap drinken denk je misschien dat je gezond bezig bent, maar niets is minder waar. De hoeveelheid suikers die vruchtensappen bevatten zullen het afvallen niet stimuleren, dus je kunt hier ook maar beter mee stoppen indien je graag wat kilo’s af wilt vallen. Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat ook het tot je nemen van alcohol is af te raden als je wilt afvallen.

Wat drink je wel om afvallen te stimuleren?

Het is een cliché, maar water drinken blijft altijd goed bij het afvallen. Is wat te smakeloos voor je, dan kun je ook kiezen voor thee met een smaakje. In ieder geval zijn de hierboven genoemde dranken uit den boze om tot je te nemen als je probeert af te vallen. In elk geval weet je nu dat je er met alleen weinig eten niet zult komen.

Previous post:

Next post: